Ιντέγε: «Δεν είναι ρεβάνς, πάμε να πάρουμε το Κύπελλο» (gTV)

Ιντέγε: «Δεν είναι ρεβάνς, πάμε να πάρουμε το Κύπελλο» (gTV)

Αφού καθησύχασε για το μικρό πρόβλημα που τον άφησε σήμερα εκτός προπόνησης, ο Ιντέγε τόνισε τη σημασία να κατακτήσει η ομάδα του και το νταμπλ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ιντέγε: «Δεν είναι ρεβάνς, πάμε να πάρουμε το Κύπελλο» (gTV)

Στο πλαίσιο της Μedia Day του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Μπράουν Ιντέγε τόνισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, δεν πιστεύει ότι αυτό το ματς αποτελεί ρεβάνς και δηλώνει έτοιμος για την κατάκτηση του νταμπλ.

«Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Κάποιες φορές έχεις κάποιας μικρής σημασίας πόνους, δεν θα είναι πρόβλημα για εμένα», είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του για την ενόχληση που τον άφησε σήμερα εκτός προπονήσεων, όντας καθησυχαστικός: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε στον τελικό και θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο. Είναι πολύ σημαντικό να κλείσει η χρονιά με νταμπλ. Από την πλευρά μας θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό», σχολίασε για την παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό. 

Φιλάς κάποιο γκολ για τον τελικό;

«Σημασία έχει να κερδίσουμε και όχι το ποιος θα σκοράρει. Αν είμαι εγώ ακόμη καλύτερα».

Για την επιστροφή του στην εθνική Νιγηρίας είπε:

«Νιώθω μεγάλη χαρά για την επιστροφή μου στην εθνική, είναι πολύ σημαντικό για μένα, έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να το πετύχω μέσα σε μια ομάδα που είναι όλοι σαν οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την στήριξη».

Είναι ρεβάνβς, μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ; 

«Δεν πρέπει να πάμε με τη λογική της εκδίκησης. Δεν νιώθω ότι για εμάς θα πρέπει να είναι ρεβάνς. Άλλωστε σε εκείνο το ματς χάσαμε από ένα πέναλτι και αυτό δεν επιβεβαιώνει το επίπεδο των δυο ομάδων. Εμείς θα πάμε εκεί να κερδίσουμε και να πάρουμε το Κύπελλο». 

Για το ότι το ματς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο:

«Η Ομοσπονδία θα πρέπει να απαντήσει σ' αυτή την ερώτηση, εκείνη πήρε αυτή την απόφαση. Για να το κάνει αυτό θα έχει τους λόγους της, εγώ από την πλευρά μου θέλω να παίζω μπροστά σε κόσμο - όπως κι όλοι οι παίκτες, αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουν λόγοι που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο».

Θα αποτελέσει πρόβλημα η απραξία 19 ημερών:

«Δεν θα είναι πρόβλημα αυτό, ούτε θα αποτελεί δικαιολογία κάτι τέτοιο. Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες και ειδικά από τη στιγμή που θα είναι ένα ματς χωρίς φιλάθλους».

Best of internet