Δώρο μια... Mercedes σε κάθε παίκτη της Λέστερ!

Δώρο μια... Mercedes σε κάθε παίκτη της Λέστερ!

bet365

Αυτό έλειπε, να μην ... τρελαθεί το αφεντικό της Λέστερ! Ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει δώρο σε κάθε παίκτη της ομάδας του, από ένα αυτοκίνητο, ως... επιβράβευση για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα, θα δωρίσει σε καθέναν από τους 30 ποδοσφαιριστές του ρόστερ της Λέστερ – κι ας μην αγωνίστηκαν όλοι στη φετινή τρελή χρονιά – από ένα Mercedes B-Class Electric Drive!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοστίζει 41.000 ευρώ και ο Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος θα ... καταξοδευτεί, αλλά η χαρά του (και τα έσοδα απ' όλη τη σεζόν) είναι τέτοια που δεν τον εμποδίζει αυτή τη στιγμή!

Το You’ll never walk Alone θα δονεί την ατμόσφαιρα του Ανφιλντ, όμως το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι έτοιμο για την υπέρβαση! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα