ΠΑΟΚ: Φτάνει στο τέλος ο Μπερμπάτοφ!

ΠΑΟΚ: Φτάνει στο τέλος ο Μπερμπάτοφ!

ΠΑΟΚ: Φτάνει στο τέλος ο Μπερμπάτοφ!

bet365

Οι Βούλγαροι θεωρούν ότι η καριέρα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φτάνει στο τέλος της. Μάλιστα αποκαλύπτουν και έναν διάλογό του με τον προπονητή της Πιρίν, Νατσί Σενσόι.

Ο 35χρονος Βούλγαρος άσος έχει να αγωνιστεί από τις 14 Φεβρουαρίου και μετά τη τρίτη θλάση, που υπέστει μέσα στην ίδια χρονιά, είναι εκτός προπονήσεων ακολουθώντας συντηρικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο «Μίτκο» παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα της γενέτειράς του από την κερκίδα και μετά το παιχνίδι φέρεται να είπε στον προπονητή της Πιρίν, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται!

Ο Νατσί Σενσόι αποκάλυψε στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας ότι είχε έναν διάλογο με τον Μπερμπάτοφ, τον οποίο ρώτησε αν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτός του απάντησε αρνητικά!

Ο προπονητής της Πιρίν φέρεται να προσπάθησε να τον εμψυχώσει λέγοντας του ότι «αντίθετα με άλλες εθνικότητες οι Βούλγαροι έχουν άλλη δύναμη για να συνεχίζουν», αλλά ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ απάντησε πως «έτσι είναι ο χρόνος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα