Τις επόμενες δέκα ημέρες κρίνεται η καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Τις επόμενες δέκα ημέρες κρίνεται η καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Τις επόμενες δέκα ημέρες θα κριθεί αν η UEFA θα αποφασίσει να εξετάσει την καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα για την άδεια του Πανιωνίου.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την UEFA για το ποιες ομάδες κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια και πλέον είναι στο χέρι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να αποφασίσει αν θα διερευνήσει την καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα του Πανιωνίου.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, η UEFA θα αποφασίσει για το αν θα παρέμβει ή όχι κάτι που είναι στη διακριτική ευχέρεια της ομοσπονδίας κάτι που είχε δηλώσει και ο Γιώργος Δημητρίου.

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού είναι στη διακριτική ευχέρεια της UEFA να διεξαγάγει επιτόπιο έλεγχο για να αποσαφηνιστεί αν κάποιες ομάδες έλαβαν καλώς άδεια. Αν εκτιμηθεί ότι υπάρχει κάτι που αξίζει περαιτέρω διερεύνησης, θα το πράξει. Δεν πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο ότι θα επέμβει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα