Οι... ομάδες του Ντέβιντ Κάμερον στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Gazzetta team
Οι... ομάδες του Ντέβιντ Κάμερον στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

bet365

Ο Ντέβιντ Κάμερον συνεχάρη τη Λέστερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νησί και ο Τζέρεμι Κόρμπιν του Εργατικού Κόμματος δεν παρέλειψε να τον πικάρει και να του θυμίσει τι έχει δηλώσει στο παρελθόν για τις οπαδικές του προτιμήσεις!

Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ ή μήπως... Λέστερ, τώρα που είναι της μόδας; Το σίγουρο είναι πως ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, έχει εκφράσει τη στήριξη του στο παρελθόν τόσο στους «χωριάτες, όσο και στα «σφυριά» και έχει γίνει ήδη αντικείμενο «καζούρας» για το αν υπάρχει αλήθεια σε ό,τι λέει σχετικά με το ποδόσφαιρο!

Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, δεν παρέλειψε να το σχολιάσει σκωπτικά στο Κοινοβούλιο, λέγοντας πως «θα συγχαρώ όπως και ο πρωθυπουργός τη Λέστερ για το απίστευτο κατόρθωμα της. Ελπίζω να μην σημαίνει αυτό πως υποστηρίζει πλέον άλλη μια ομάδα»!

Στα ημέτερα, αντίστοιχη δήλωση είχε κάνει στο παρελθόν και ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «παλιά έλεγα ότι από τη Λάρισα και πάνω είμαι ΠΑΟΚ», ενώ ήταν και είναι γνωστό πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό...

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα