Ξανά με τους βασικούς ο Ερνάνι

Ξανά με τους βασικούς ο Ερνάνι

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δοκίμασε για ακόμα μία ημέρα τον Ερνάνι για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον τελικό με ΑΕΚ. Τα τρία βασικά ερωτηματικά για την 11άδα.

Καθημερινά στον Ρέντη ο Σίλβα έχει άπαντες στην... τσίτα. Ο Πορτογάλος τεχνικός φροντίζει ώστε να είναι όλοι οι παίκτες σε εγρήγορση στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως άπαντες υπολογίζονται και μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσουν.

Τα βασικά ερωτηματικά συνεχίζουν να είναι τρία. Το πρώτο αφορά στον κίπερ και στο εάν θα πάει με Ρομπέρτο ή Καπίνο (σ.σ. υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα πληροφορίες πως στο τέλος μπορεί να επιλεγεί ο Ισπανός και να πάμε σε ανατροπή δεδομένων). Το δεύτερο για τον έναν κεντρικό χαφ (σ.σ. ο ένας σίγουρος θεωρείται ο Μιλιβόγιεβιτς) και το άλλο για τους δύο πλάγιους (σ.σ. κυρίως για τον έναν).

Σε αυτήν την φάση οι... σίγουροι είναι οι Μαζουάκου, Σαλίνο (σ.σ. μετά τον τραυματισμό του Ομάρ), Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης και Ιντέγιε. Για το κέντρο της άμυνας το προβάδισμα είναι σε Μποτία και Ντα Κόστα. Για τον παρτενέρ του Σέρβου στο κέντρο υπάρχει και ο Καμπιάσο και ο Κασάμι και ο Ζντιέλαρ. Ο Κασάμι φαίνεται να έχει κερδίσει τους περισσότερους πόντους.

Σε σχέση με τους πλάγιους η είδηση είναι πως και την Τετάρτη ο Σίλβα δοκίμασε στους βασικούς τον Ερνάνι. Το έκανε για ακόμα μία φορά. Έτσι δείχνει να επιμένει σε αυτόν και πως θα βασιστεί αισθητά πάνω του για να είναι η άλλη επιλογή για το άκρο ο Πάρντο ή ο Ντουρμάζ ή ακόμα και ο Φουστέρ. Ο Ισπανός άσος πάντως το τελευταίο διάστημα είχε ανέβει ψηλά στην εκτίμηση του Ίβηρα τεχνικού ενόψει του τελικού του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Κάποιες πηγές θέλουν τον Φουστέρ να είναι ακόμα και φαβορί για βασικός.

Μία πιθανή 11άδα είναι: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι και Ιντέγιε.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα