Επιστροφή με απουσίες για Βέροια

Επιστροφή με απουσίες για Βέροια

Επιστροφή με απουσίες για Βέροια

bet365

Επιστροφή στις προπονήσεις για τη Βέροια με τον Ελευθερόπουλο να μετράει αρκετές απουσίες.

Άδεια του Πάσχα τέλος για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας, καθώς από την Τετάρτη (4/5) επέστρεψαν στις προπονήσεις. Στη σημερινή που έγινε το απόγευμα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μέτρησε αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, οι Μαλόν, Όστοϊτς έχουν ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Γιαννούλης ενσωματώθηκε στην Εθνική Ενόπλων και οι Κόλα, Νέτο εξασφάλισαν περαιτέρω άδεια.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και εκπαιδευτικά τετράγωνα. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήσεις της «βασίλισσας του Βορρά» θα συνεχιστούν μέχρι τις 10-15 Μαΐου και εν συνεχεία άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις διακοπές τους για το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύντομα θα οριστεί και το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ώστε όσοι μείνουν να ξέρουν πότε θα επιστρέψουν στη δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα