«Δεν ανησυχώ για το μέλλον του Ηρακλή»

«Δεν ανησυχώ για το μέλλον του Ηρακλή»

«Δεν ανησυχώ για το μέλλον του Ηρακλή»

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης με αφορμή την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ να μη χορηγήσει την αδειοδότηση προχώρησε σε μια γραπτή δήλωση.

Με το άκουσμα της απόφασης, ο Σπύρος Παπαθανασάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Κατανοώ τους φόβους των οπαδών μας και γνωρίζω ποιά είναι η σημασία του να μην χορηγείται η άδεια στην ομάδα μας. Ξέρω, ότι έχοντας λάβει την άδεια, αυτό σου προσφέρει ηρεμία και άνεση κινήσεων και γι’ αυτό το λόγο είμαι πραγματικά λυπημένος. Ωστόσο, δεν ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας και την ικανότητά της να πετύχει και είμαι βέβαιος ότι το παρελθόν, με όσα αρνητικά είχε, δεν πρόκειται να επαναληφθεί» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη, ήταν μία χρονιά που είχαμε ως βασικό στόχο τη σταθεροποίηση στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και να διαχειριστούμε τα βάρη που κληρονομήσαμε από το παρελθόν. Πιστεύω ότι θα κατορθώσουμε να έχουμε τη νέα σεζόν έναν ΗΡΑΚΛΗ καθαρό και ελεύθερο από χρέη και θα χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει ένα πολύ ισχυρό και στέρεο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα