«Το όραμα για την νέα Λεωφόρο»

«Το όραμα για την νέα Λεωφόρο»

«Το όραμα για την νέα Λεωφόρο»

bet365

Με βασικό τίτλο το όραμα για την βελτίωση του «Απόστολος Νικολαϊδης» ο Γιάννης Αλαφούζος παραχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας συνέντευξη Τύπου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθείας και το φινάλε θα σημάνει την έναρξη των εργασίων στην Λεωφόρο για την άμεση και θεαματική βελτίωση της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού. Το μεσημέρι της Δευτέρας(12:30) και με βασικό τίτλο «Το όραμα για την νέα Λεωφόρο», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αναμένεται να μιλήσει για το πλάνο που υπάρχει και να ζητήσει την στήριξη από τους οικονομικά ισχυρούς φίλους του συλλόγου αλλά και τους απλούς φιλάθλους για να γίνει πιο γρήγορα το όνειρο πραγματικότητα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα