Δε φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν

Δε φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν

Δε φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν

bet365

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, φέρεται να έχει εκφράσει στην διοίκηση του συλλόγου ο Τερ Στέγκεν.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Τερ Στέγκεν και στην πιθανολογούμενη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα, με την Καταλανική και έγκυρη σε θέματα των μπλαουγκράνα «Sport» να αναφέρει πως ο Γερμανός κίπερ ενημέρωσε την διοίκηση πως δεν θέλει να αποχωρήσει. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αν και είναι βασικός στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο, στο πρωτάθλημα... βλέπει την πλάτη του Μπράβο, κάτι που είχε προκαλέσει αρκετή κουβέντα σχετικά με το μέλλον του.

Την Εσπανιόλ φιλοξενεί η Μπαρτσελόνα στην προτελευταία στροφή της La Liga. Σε απόδοση 1.55 στην Novibet να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους οι «μπλαουγκράνα».

Αρκετά δημοσιεύματα έγραφαν για πρόθεσή του να αποχωρήσει, ενώ υπήρξαν και «μνηστήρες» που πήγαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Μέχρι και πρόταση 20 εκατ. ευρώ φέρεται να έφτασε στα γραφεία των Καταλανών, που όμως την απέρριψαν. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της υπόθεσης, πάντως, ο 24χρονος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πάρει μεταγραφή, χωρίς να είναι γνωστό αν πήρε κάποιες «εγγυήσεις» για τον χρόνο συμμετοχής του στην νέα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα