Ρουμενίγκε: «Ακόμα και απ' την UEFA μου είπαν πως ήταν ντροπή»!

Ρουμενίγκε: «Ακόμα και απ' την UEFA μου είπαν πως ήταν ντροπή»!

bet365

Το αίσθημα της κατάφωρης αδικίας άφησε στη Μπάγερν Μονάχου ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων στην «Allianz Arena».

Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-1 στον επαναληπτικό με τους Μαδριλένους, αλλά δεν τους βοήθησε αυτό το σκορ, καθώς χρειάζονταν ακόμα ένα γκολ για να περάσουν στον μεγάλο τελικό μετά το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο ματς.

Ο Φερνάντο Τόρες κέρδισε πέναλτι με ανατροπή που του ... έγινε εκτός περιοχής, ενώ ο Γκριεζμάν σκόραρε σε αντεπίθεση παίρνοντας την πάσα από τον Ισπανό φορ, με τους παίκτες του Γκουαρντιόλα να παραπονιούνται για οφσάιντ...

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάις Ρουμενίγκε, είπε για το παιχνίδι:

«Αισθανόμαστε αδικημένοι... Τόσο για το πέναλτι, που ήταν κανονικά φάουλ εκτός περιοχής, όσο και για το γκολ που δεχθήκαμε, αφού ήταν οφσάιντ. Ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε σφυρίξει ακόμα ένα ματς πριν λίγες μέρες και δεν γνωρίζω αν είναι σωστό να έχουν πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα οι διαιτητές. Ακόμα και άνθρωπος της UEFA που μιλήσαμε, μου είπε πως ήταν ντροπή αυτά που είχε κάνει»!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα