Ο Πάμπλο Κοντρέρας στη Θεσσαλονίκη

Ο Πάμπλο Κοντρέρας στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ο Πάμπλο Κοντρέρας εθεάθη την Τρίτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο Χιλιανός πρώην άσος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ήρθε για επαγγελματικούς λόγους στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ κι άλλες ομάδες, είναι ο τρίτος σταθμός της περιοδείας του Πάμπλο Κοντρέρας στην Ευρώπη. Εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει αναλάβει την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών από τη Λατινική Αμερική και η παρουσία έχει αυτόν τον σκοπό.

Μαζί του ήρθαν και τρεις νεαροί Χιλιανοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, υπό το βλέμμα και του Βλάνταν Ίβιτς, πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Tην ΑΕΚ υποδέχεται στην πρεμιέρα των play off ο ΠΑΟΚ. Σε απόδοση 2.05 στην Casino Rio Bet η νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Κοντρέρας πριν έρθει στην Ελλάδα ταξίδεψε στην Ισπανία και στην Ιταλία, ενώ ίσως ακολουθήσει κι ένα ταξίδι στη γειτονική Τουρκία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα