Στους «4» μένει... μετεξεταστέος ο Γκουαρντιόλα

Στους «4» μένει... μετεξεταστέος ο Γκουαρντιόλα

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στον τελικό του Champions League κι ο Πεπ Γκουαρντιόλα πηγαίνει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Στα τελευταία τρία χρόνια, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι για δύο φορές στον τελικό του Champions League. Τη σεζόν 2013-2014 της πήρε το τρόπαιο η Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Αν δηλαδή θα είναι και πάλι η συμπολίτισσά της ή η Μάντσεστερ Σίτι.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι για 4η συνεχόμενη φορά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα πηγαίνει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού και ολοκληρώνει έτσι την θητεία του στους Βαυαρούς χωρίς να τους πηγαίνει κάποιον ευρωπαϊκό τίτλο.

- To Mάιο του 2015, η Μπαρτσελόνα της βάζει φρένο, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στο «Καμπ Νόου», όπου και τη νίκησε χαλαρά με 3-0. Το 3-2 στο Μόναχο, φυσικά, δεν ήταν αρκετό.

- Στις 29 Απριλίου του 2014, η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού τη νίκησε στο Μόναχο 1-0, την αποτελειώνει στο... σπίτι της με 4-0.

- Τη σεζόν 2011-2012, δηλαδή την τελευταία του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, βλέπει την Τσέλσι του Ντι Ματέο να την αφήνει εκτός τελικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα