Ξανά «εμφύλιος» της Μαδρίτης ή μήπως...

Ξανά «εμφύλιος» της Μαδρίτης ή μήπως...

bet365

Με την Ατλέτικο να έχει προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Μιλάνου, η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ... επαναλάβει την προ διετίας ιστορία, με τη Μάντσεστερ Σίτι όμως να μην έχει φτάσει μέχρι εδώ για το τίποτα... Η «βασίλισσα» υποδέχεται τους «πολίτες» στον επαναληπτικό ημιτελικό μετά τη «λευκή» ισοπαλία του «Etihad».

Ο Ζιντάν αναθάρρησε βλέποντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις τελευταίες προπονήσεις να συμμετέχει κανονικά και να δηλώνει πλέον 100% έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια παρουσίας στο Μιλάνο, στις 28 του μηνός.

Αντίθετα, ο Πελεγκρίνι έχει τον Τουρέ διαθέσιμο για την αποψινή ρεβάνς και θα εύχεται η ... κατραπακιά από τη Σαουθάμπτον στο πρωτάθλημα, την περασμένη Κυριακή, να είχε αιτία την απόλυση αφοσίωση στο αποψινό παιχνίδι με τη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Μάντσεστερ δίνει για πρώτη φορά το «παρών» σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, αλλά ο Χιλιανός κόουτς έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι εφόσον έγιναν φέτος υπερβάσεις στην Ευρώπη, θέλει να φτάσει μέχρι τέλους κι δεν θα είναι ικανοποιημένος απλά και μόνο με τη συμμετοχή στα ημιτελικά.

Κι αν η Ρεάλ έχει ακόμα ελπίδες για τον τίτλο στην Ισπανία, η Σίτι δεν έχει καν εξασφαλισμένη απευθείας παρουσία στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν μέσω της Πρέμιερ Λιγκ...

Στα αγωνιστικά, οι Μπενζεμά και Κασεμίρο είναι απόντες για τους «μερένχες», ο Νταβίντ Σίλβα και ο Ζαμπαλέτα για τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κροος, Ίσκο, Μπέιλ, Χεσέ, Ρονάλντο

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι, Κομπανί, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Νάβας, Τουρέ, Ντε Μπρόινε, Αγουέρο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα