Το δείπνο της ΑΕΚ παρουσία Μελισσανίδη... (pics)

Το δείπνο της ΑΕΚ παρουσία Μελισσανίδη... (pics)

bet365

Υποδοχή με καπνογόνα και... πανικό για το Κύπελλο και τον Δικέφαλο στην Νέα Μάκρη στο δείπνο της ΑΕΚ όπου βρίσκεται και το αφεντικό της Ένωσης.

«ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλοοοοο»...

Με αυτό το σύνθημα και μέσα σε πανικό (από φωνές και καπνογόνα) για την κούπα που θέλουν να κατακτήσει η ομάδα και τον Δικέφαλο οι οπαδοί της ΑΕΚ στη Νέα Μάκρη υποδέχτηκαν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης στην περιοχή τους!

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ οργάνωσε δείπνο με ψάρι στο μενού στη Νέα Μάκρη για όλα τα μέλη της ομάδας ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό με σκοπό να φτιάξει ακόμη περισσότερο το κλίμα στην ομάδα.

Εκεί, δίπλα σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, βρίσκεται φυσικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που κάθεται μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και τον Στέλιο Μανωλά...

Στο ίδιο τραπέζι με το αφεντικό της ΑΕΚ, τον εκτελεστικό διευθυντή και τον προπονητή (με τους συνεργάτες του) βρισκόταν φυσικά και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς χωρίς πάντως να υπάρχει καν σκέψη για κουβέντα που δεν θα αφορά το ματς του Σαββάτου!

Μάλιστα οι Κιτρινόμαυροι παρακολουθούν σε μία μεγάλη τηλεόραση το ματς που βλέπουν όλοι μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε κάποια στιγμή στο εστιατόριο που τρώνε όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε (και) ο Ηλίας Ψινάκης που είναι ο δήμαρχος του Μαραθώνα και είχε διάλογο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα