Ράσμους Τελάντερ: Τον «πληγώνουν» οι τραυματισμοί!

Ράσμους Τελάντερ: Τον «πληγώνουν» οι τραυματισμοί!

Ράσμους Τελάντερ: Τον «πληγώνουν» οι τραυματισμοί!

bet365

Ο Δανός στόπερ αποτελεί την πιο ουσιαστική καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ωστόσο, λόγω συχνών τραυματισμών δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει όσο θα μπορούσε.

Ήρθε στον Παναθηναϊκό με πρόβλημα τραυματισμού, άργησε πολύ να προσαρμοστεί και να είναι στην κατάσταση που θα έπρεπε αλλά... κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο Ράσμους Τελάντερ έκανε το ντεμπούτο του στο «τριφύλλι» στις 23/9 και για τον επόμενο μήνα απέδειξε πάνω στο χορτάρι πως οι «πράσινοι» είχαν βρει στο πρόσωπό του έναν δυναμικό και αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό. Οι επόμενοι μήνες επιβεβαίωσαν την πρώτη πολύ καλή εντύπωση για τον Σκανδιναβό, όπως επιβεβαίωσαν και την ευαισθησία του 25χρονου άσου στους τραυματισμούς!

Αναμφίβολα, ο Τελάντερ αποτελεί την πιο ουσιαστική καλοκαιρινή μεταγραφή του συλλόγου(ένα καλοκαίρι που θα πρέπει να αποτελέσει σεμινάριο προς αποφυγή), ωστόσο, τα συχνά προβλήματα δεν έχουν επιτρέψει στον Δανό να προσφέρει όσο θα έπρεπε και όσο θα μπορούσε, κρίνοντας από τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ο Τελάντερ από τα 30 παιχνίδια πρωταθλήματος αγωνίστηκε στα 18, όντας αρκετό καιρό στα... pits! Η αρχή έγινε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και απουσίασε από τις 25.10 έως και τις 6.12, όταν και προέκυψε νέο πρόβλημα κόντρα στην Βέροια Κάκωση στο γόνατο και ακόμη έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης!

Στις 4.1 του 2016 κάνει come back για έναν μήνα και στα τέλη του ίδιου μήνα στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Πλατανιά(31.1)ταλαιπωρείται από μία διάταση στο ορθό μηριαίο για να επιστρέψει αρκετά σύντομα για τα δικά του δεδομένα. Σε χρόνο ρεκόρ, δέκα μέρες αργότερα στο Περιστέρι για την ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Τα πράγματα έδειχναν να στρώνουν, όμως, στις αρχές Μαρτίου ταλαιπωρείται από μία ίωση που κατέβαλλε αρκετά τον οργανισμό του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει μετά από τρεις εβδομάδες στο νικηφόρο 3-2 επί της Βέροιας στην Λεωφόρο. Τις τελευταίες ημέρες και ενώ ο Στραματσόνι ποντάρει πολλά πάνω στο δίδυμο που έχει δημιουργήσει με τον Μολέδο ενόψει πλέι-οφ, ο Τελάντερ νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, ακολουθεί θεραπεία και είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα