Η παράνοια συνεχίζεται! Πατατάκια με... γεύση Λέστερ! (pics)

Gazzetta team
Η παράνοια συνεχίζεται! Πατατάκια με... γεύση Λέστερ! (pics)

bet365

Η Λέστερ αποτελεί το πιο «καυτό» θέμα της επικαιρότητας το τελευταίο 24ωρο και το σπουδαίο επίτευγμα της κατάκτησης της Premier League έχει εκτοξεύσει παράλληλα στα ύψη και το εμπορικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η Λέστερ είναι η νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας, κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την κορυφή της Premier League και όπως είναι φυσιολογικό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η δημοφιλία των «Αλεπούδων» έχει εκτοξευθεί και η γνωστή βρετανική εταιρεία snacks, Walkers, που εδρεύει στο Λέστερ, αποφάσισε να συγχαρεί το καμάρι της πόλης κυκλοφορώντας τα προϊόντα της σε περιορισμένες συλλεκτικές συσκευασίες, τις οποίες κοσμούν οι νέοι Πρωταθλητές Αγγλίας.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα πατατάκια κυκλοφόρησαν στην αγορά σε... γεύση «Salt & Victory» (Αλάτι και Νίκη), ενώ το λογότυπο της εταιρείας μετονομάστηκε σε... Winners.

Παράλληλα στη Walkers έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα και για τη δημόσια εμφάνιση του Λίνεκερ με εσώρουχα, όπως ο ίδιος είχε υποσχεθεί σε περίπτωση που η Λέστερ πάρει το πρωτάθλημα, με τον παλαίμαχο άσο να αποτελεί εδώ και χρόνια το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα