Ο Μπερμπάτοφ επιστρέφει στο Old Trafford

Gazzetta team
Ο Μπερμπάτοφ επιστρέφει στο Old Trafford

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επιστρέφει στο Old Trafford, εκεί όπου έγραψε τη δική του ιστορία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O 35χρονος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook, θα λάβει μέρος στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα αναμέτρηση «Soccer Aid» υπό την αιγίδα της Unicef, που θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου στο Old Trafford.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα παίξω στο Soccer Aid την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο Old Trafford για την ενίσχυση της Unicef», έγραψε στο Facebook ο Μπερμπάτοφ.

O αγώνας θα γίνει ανάμεσα σε celebrities από την Αγγλία και από τον υπόλοιπο κόσμο. Η «μικτή κόσμου» θα έχει προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ οι σταρ της ομάδας θα είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιάπ Σταμ.

Στην ομάδα της Αγγλίας προπονητής θα είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ οι πρώην ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ Τζέιμι Κάραγκερ και Ρόμπι Φάουλερ θα είναι οι αστέρες της.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα