Κριστιάνο: «Πάντα πίστευα οτι θα γίνω ξεχωριστός και θα μείνω στην ιστορία»

Κριστιάνο: «Πάντα πίστευα οτι θα γίνω ξεχωριστός και θα μείνω στην ιστορία»

Gazzetta team
Κριστιάνο: «Πάντα πίστευα οτι θα γίνω ξεχωριστός και θα μείνω στην ιστορία»

bet365

Αν και έχει ... στοιχεία απόλυτα πειστικά να παραθέσει για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε ότι με τη μετριοφροσύνη δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. «Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, θα μείνω στην ιστορία» δήλωσε.

Αναλυτικά τα λόγια του Πορτογάλου αστέρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην UEFA:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μείνω στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, υπάρχουν οι αριθμοί που μιλούν από μόνοι τους. Θα είμαι κι εγώ σε μια ξεχωριστή θέση μαζί με τους υπόλοιπους. Σε κάποιους αρέσω, σε άλλους όχι. Ας μην αμφιβάλλει, όμως, κανείς ότι θα περάσω στην ιστορία.

Πάντα πίστευα ότι θα γίνω ένας ξεχωριστός παίκτης, από όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ένιωθα ότιαργά ή γρήγορα θα γίνω ένας σπουδαίος επαγγελματίας. Δεν φανταζόμουν ότι αυτό θα συνέβαινε τόσο γρήγορα, αλλά ήμουν έτοιμος. Πάντα δούλευα σκληρά και είχα θέληση, και στη Σπόρτινγκ και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα στη Ρεάλ. Εξελίχθηκα ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής.

Είμαι προφανώς πολύ χαρούμενος γι' αυτό που πέτυχα. Είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Είχα την τύχη να την κατακτήσω δύο φορές και μακάρι η τρίτη να έρθει φέτος. Οι οπαδοί λατρεύουν το Τσάμπιονς Λιγκ, το ίδιο και οι παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα