Ο Βάρντι; Ο Μαχρέζ; Ο Καντέ; Ή όλοι μαζί;

Gazzetta team
Ο Βάρντι; Ο Μαχρέζ; Ο Καντέ; Ή όλοι μαζί;

bet365

Οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν τον Ριγιάντ Μαχρέζ ως τον κορυφαίο της σεζόν, την περασμένη εβδομάδα. Οι αθλητικοί συντάκτες αντίθετα στην θεώρησαν πως ο Τζέιμι Βάρντι ήταν αυτός που αξίζει την ψήφο και τον ανέδειξαν ως τον νικητή! Στην όλη κουβέντα μπαίνει και η γνώμη διακεκριμένων προπονητών, όπως σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Γκλεν Χοντλ, αλλά και του Γκάρι Λίνεκερ οι οποίοι θεωρούν πως ο Καντέ ήταν αυτός που ξεχώρισε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στη σεζόν που διανύουμε.
Η αλήθεια είναι πως όποιον και να διαλέξει κάνεις ανάμεσα σε αυτήν την τριάδα, θα έχει δίκιο γιατί πραγματικά ο καθένας τους ήταν καθοριστικός στο να μπορέσει η Λέστερ να φτάσει σε αυτό το τεράστιο ποδοσφαιρικό θαύμα κατακτώντας το πιο αδιανόητο πρωτάθλημα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαιρου!
Οι πληροφορίες, την Κυριακή, ανέφεραν πως ο Γάλλος ήταν εκείνος που συγκέντρωνε τις περισσότερες προτιμήσεις μπροστά από τον Βάρντι. Σε εκπομπές οι περισσότεροι από τους σημαντικούς αρθρογράφους δεν ειχαν κρύψει την προτίμηση στο Γάλλο χαφ και αυτό φάνηκε από τα tweets που έκαναν φυσιογνωμίες της αγγλικής δημοσιογραφίας τώρα που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα! Ο Πολ Χειγουορντ, ο Φιλ Μακναλτι, ο Όλιβερ Κέι και ο Τζοναθαν Νοκροφτ αποκάλυψαν πως η ψήφος τους πήγε στον Καντέ ωστόσο όλοι συμφωνούν πως ο Βαρντι είναι άξιος νικητής!
Διαβάστε όλο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα