Συναυλία των Kasabian για την Λέστερ!

Συναυλία των Kasabian για την Λέστερ!

bet365

Υπό τους ήχους των Kasabian η Λέστερ θα πανηγυρίσει στις 28 Μαΐου την κατάκτηση του ιστορικού πρωταθλήματος της Premier League.

Η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Premier League εξασφάλισεε και μαθηματικά πρωταθλήτρια γράφοντας ιστορία.

Την τεράστια επιτυχία των «αλεπούδων» θα τιμήσουν σε συναυλία που θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Λέστερ, King Power Stadium στις 28 Μαΐου οι Kasabian.

Το διάσημο συγκρότημα, το οποίο εδρεύει στο Λέστερ φημίζεται εκτός των άλλων για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, με τα μέλη της μπάντας να δίνουν σε σταθερή βάση το παρών στα ματς της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

«Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια αυτή τη στιγμή στην πόλη είναι απίστευτη. Λες και είμαστε το κέντρο του κόσμο», τόνισε ο κιθαρίστας Σέρτζιο Πιτσόρνο.

«Είμαστε η δεύτερη αγαπημένη ομάδα των ποδοσφαιρόφιλων στον κόσμο. Ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης», προσθέτει ο τραγουδιστής Τομ Μέιγκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλάουντι Ρανιέρι πριν από κάθε παιχνίδι της Λέστερ, έβαζε στους παίκτες του το «Fire» των Kasabian!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα