Άλλη μια μάχη στη... σκακιέρα της «Allianz Arena»

Άλλη μια μάχη στη... σκακιέρα της «Allianz Arena»

bet365

Τρόπους να μην πέσει πάλι στην ... παγίδα του Σιμεόνε ψάχνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με την Ατλέτικο να είναι έτοιμη να παλέψει μέχρις εσχάτων απόψε (21:45) στην «Allianz Arena» για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ροχιμπλάνκος» που παραμένουν και στο κόλπο για την κατάκτηση της Πριμέρα Ντιβισιόν, έχουν ταξιδέψει στη Βαυαρία με αυτοπεποίθηση έπειτα και από τη νίκη (1-0) που πήραν στο πρώτο ματς με τη Μπάγερν, πριν από μια εβδομάδα.

Το πάθος των παικτών του Σιμεόνε έκανε τη διαφορά, όμως υπήρχε και η στήριξη του κόσμου. Απόψε, στις εξέδρες θα υπάρχει... εχθρικό κλίμα και αυτός είναι ένας παράγοντας κόντρα στον οποίο θα πρέπει να παλέψει η Ατλέτικο αν θέλει να ολοκληρώσει το δύσκολο εγχείρημα του αποκλεισμού των... οσονούπω πρωταθλητών Γερμανίας.

Από την πλευρά του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με τη Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα από τα τελευταία παιχνίδια της θητείας του στον σύλλογο, αναζητά λύσεις που θ' αποβούν καθοριστικές στο αποψινό ματς, ώστε να μην πέσει η ομάδα του πάλι στην παγίδα του Σιμεόνε και της... αλύγιστης άμυνας των Μαδριλένων.

Να κρατήσει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα θέλει η Ατλέτικο και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Η Casino Rio Bet προσφέρει το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο σε απόδοση 1.70.

Η Ατλέτικο έχει μετρήσει 602 αγωνιστικά λεπτά δίχως να παραβιαστεί η εστία της, πράγμα που προβληματίζει τον κόουτς της Μπάγερν, όμως, οι εντός έδρας επιδόσεις των Γερμανών με μόλις δύο ήττες σε 23 ματς, μπορεί να δώσει ελπίδα.

Επί του αγωνιστικού, δεν υπάρχουν νέες απουσίες πέραν των δεδομένων Ρόμπεν και Μπαντστούμπερ για τους Βαυαρούς και Τιάγκο για τους «ροχιμπλάνκος».

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλόνσο, Βιδάλ, Κόστα, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Ατλέτικο: Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένες, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Σαούλ, Γκάμπι, Αουγκούστο, Κόκε, Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα