Πουλίδο: «Περιμένω την ευκαιρία μου στο Μεξικό»

Πουλίδο: «Περιμένω την ευκαιρία μου στο Μεξικό»

Πουλίδο: «Περιμένω την ευκαιρία μου στο Μεξικό»

O Άλαν Πουλίδο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στην Ελλάδα ενώ δεν έκρυψε την πίκρα του για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί στην εθνική Μεξικού, τονίζοντας ότι περιμένει την ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του. 

«Τι περιμένω; Μα την κλήση. Τη λίστα για να επιστρέψω. Πετυχαίνω γκολ. Είμαι πρωταθλητής αλλά δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία για να είμαι και πάλι στην Εθνική. Μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον καθένα. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια ευκαιρία, και τότε θα αποδείξω ότι την αξίζω», ανέφερε αρχικά στα μεξικανικά ΜΜΕ για να προσθέσει στη συνέχεια: 

«Μου είναι κάτι πολύ περίεργο. Κάνω σωστά πράγματα, αλλά τίποτα. Αντίθετα, άλλοι που έχουν τα ίδια γκολ με εμένα είναι στην Εθνική. Είναι κάτι πολύ περίεργο. Εάν θέλω να πάω στο Μουντιάλ; Είμαι από το Μεξικό και θέλω να το εκπροσωπήσω. Θα κάνω ό,τι μπορώ. Ελπίζω ο Θεός να βάλει το χέρι του και να έρθει η κλήση». 

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος αυτός ήταν διαφορετικός από τον προηγούμενο. Περισσότερος χρόνος για να παίζω. Περισσότερα γκολ που έχω βάλει. Κατέκτησα το πρωτάθλημα. Είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στην καριέρα μου. Δυσκολεύτηκα για να βρεθώ στην 11άδα αλλά το κατάφερα. Αισθάνομαι ότι είμαι ανταγωνιστικός και μπορώ να πετύχω τα πάντα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το κύπελλο. Είναι άλλη μια μεγάλη πρόκληση», κατέληξε.

Best of internet