Βάρντι: «Ευλογημένοι που αποτελούμε κομμάτι αυτής της ιστορίας»

Gazzetta team
Βάρντι: «Ευλογημένοι που αποτελούμε κομμάτι αυτής της ιστορίας»

bet365

Ό Βάρντι είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στη φετινή πορεία που οδήγησε τις «Αλεπούδες» μέχρι την κατάκτηση της Premier League, με τον Άγγλο φορ να δηλώνει ευλογημένος και να στέκεται στην τεράστια πρόοδο της ομάδας του Ρανιέρι, μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

«Είναι απίστευτο συναίσθημα. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Ένα χρόνο πριν παλεύαμε για τη σωτηρία μας και το Σάββατο θα σηκώσουμε το τρόπαιο του πρωταθλητή. Αυτό από μόνο του μαρτυρά το πόσο σκληρή δουλειά έχει κάνει κάθε άτομο που βρίσκεται στο σύλλογο όλοι, από τους παίκτες μέχρι το τελευταίο μέλος του προσωπικού», ανέφερε αρχικά ο Άγγλος φορ και συνέχισε:

«Πρόκειται το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία ενός σπουδαίου συλλόγου και όλοι νιώθουμε ευλογημένοι που ήμαστε κομμάτι αυτής της ιστορίας. Είναι ακόμη πιο ξεχωριστό ότι τα καταφέραμε με αυτά τα παιδιά. Κάθε λεπτό σκληρής δουλειάς που κάναμε άξιζε τον κόπο για να ζήσουμε αυτή τη στιγμή».

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Λεβαντόφσκι σημειώσει το πρώτο γκολ στο Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα