Γκουαρδιόλα: «Εξαιρετικά πολύπλοκη ομάδα η Ατλέτικο»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Εξαιρετικά πολύπλοκη ομάδα η Ατλέτικο»

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ατλέτικο στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Champions League, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να παραδέχεται πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των Βαυαρών.

«Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το πόσα τέρματα θα χρειαστεί να πετύχουμε. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Σε πρώτη φάση θέλουμε την κατοχή και στη συνέχεια θέλουμε να σκοράρουμε. Η Ατλέτικο είναι μια ομάδα που αμύνεται εξαιρετικά, έχει όμως και πολλές επιθετικές αρετές. Είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη ομάδα στο να την αντιμετωπίσεις. Γνωρίζονται πλέον πολύ καλά μεταξύ τους, όμως πιστεύω πως θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

Θα ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση η Μπάγερν Μονάχου; Σε απόδοση 2.10 στην Sportingbet να πάρουν οι Βαυαροί την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

«Αυτό ίσως να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο Champions League με τη Μπάγερν και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν. Εδώ στο Μόναχο όλοι μου συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά. Στη Γερμανία το ποδόσφαιρο είναι κάπως διαφορετικό απ' ότι είχα συνηθίσει, όμως προσπάθησα να προσαρμοστώ σε αρκετά πράγματα. Έμαθα πολλά στο διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε πετύχει πολλά ως ομάδα όλον αυτόν τον καιρό που δουλεύουμε μαζί, όμως είναι πάντοτε δύσκολο να φτάσεις στον τελικό αυτής της διοργάνωσης».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα