Έγραψαν ιστορία οι... Σμάιχελ (pics)

Gazzetta team
Έγραψαν ιστορία οι... Σμάιχελ (pics)

bet365

Ο Κάσπερ Σμάιχελ κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Λέστερ, κάτι που είχε καταφέρει και ο πατέρας του, για να γίνουν μόλις το δεύτερο «δίδυμο» στην ιστορία της Premier League.

Η Λέστερ έκανε το θαύμα και ο Κάσπερ Σμάιχελ ακολούθησε τον πατέρα του, που φυσικά είχε σηκώσει τον τίτλο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δυο τους έγιναν μόλις το δεύτερο δίδυμο πατέρα-γιου, που το καταφέρνει στην ιστορία της Premier League μετά τους Ίαν Ράιτ (Άρσεναλ 1997-98) και Σον Ράιτ-Φίλιπς (Τσέλσι 2005-06).

Παράλληλα, οι δυο τους συνδέονται πλέον και με μία απίστευτη σύμπτωση, καθώς όπως επισήμανε ο Πίτερ Σμάιχελ, αμφότεροι έχουν πλέον κατακτήσει τον τίτλο στην Αγγλία στις 2 Μαΐου, έχοντας την ίδια ηλικία, δίχως οι ομάδες τους να αγωνιστούν εκείνη την ημέρα!

«Στις 2 Μαΐου 1993, σε ηλικία 29 ετών, δεν παίξαμε αλλά κερδίσαμε την Premier League επειδή οι αντίπαλοί μας δεν νίκησαν».

«Στις 2 Μαΐου 2016, ο Κάσπερ είναι 29 ετών, η Λέστερ δεν αγωνίζεται, αλλά κατακτάει την Premier League επειδή η Τότεναμ δεν νίκησε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα