Παπαδόπουλος: «Με τον Αντώνη έχασε ο Παναθηναϊκός και κέρδισε ο αντίπαλος» (gTV)

Παπαδόπουλος: «Με τον Αντώνη έχασε ο Παναθηναϊκός και κέρδισε ο αντίπαλος» (gTV)

bet365

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανοίγει την καρδιά του στη Χριστίνα Βραχάλη για το τέλος της καριέρας του που πλησιάζει, αλλά και τα όσα έζησε έπειτα από εκείνο το χαμένο πέναλτι στο Καραϊσκάκη.

Είναι ο τελευταίος εν ενεργεία παίκτης από την ομάδα που σήκωσε το Euro 2004! O Δημήτρης Παπαδόπουλος έγραψε κι αυτός το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τώρα νιώθει πως σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος.

Φέτος, ξεκίνησε στον Αστέρα Τρίπολης, όμως τελείωσε τη χρονιά στον Ατρόμητο με προπονητή τον συμπαίκτη του στα γήπεδα της Πορτογαλίας, Τραϊανό Δέλλα.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε την καρδιά του στη Χριστίνα Βραχάλη, θυμήθηκε τι έζησε όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα ακολούθησαν μετά το πέναλτι στο Γ. Καραϊσκάκης, που του έπιασε ο κολλητός του, Αντώνης Νικοπολίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.