Περέιρα: «Θα δούμε τι θα γίνει»

Περέιρα: «Θα δούμε τι θα γίνει»

Περέιρα: «Θα δούμε τι θα γίνει»

Ο Φακούντο Περέιρα, με δηλώσεις του στάθηκε στο θέμα της ανανέωσης του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ στην Ρασίνγκ, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να βρει θέση στην ομάδα της Αργεντινής.    

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή για τον Φακούντο Περέιρα, με τον έμπειρο μέσο με δηλώσεις του ν' αναφέρεται στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Ρασίνγκ. «Θα δούμε τι θα συμβεί με το μέλλον μου ακόμα εγώ δεν σκέφτομαι κάτι, γιατί υπάρχουν πολλές πλευρές που πρέπει να συζητήσουν μεταξύ τους. Από την ημέρα που ήρθα, ήξερα ότι επρόκειτο να είναι μια δύσκολη… αποστολή. Αλλά, έπρεπε να παλέψω για να κερδίσω μια θέση στην ομάδα».

Για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκαν τόσο οι παράγοντες του συλλόγου της Αβεγιανέδα, όσο και ο εκπρόσωπος του 28χρονου Αργεντινού, Λουίς Μπελβεδέρε «Θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε τον δανεισμό του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ρασίνγκ, Βίκτορ Μπλάνκο.

Ο μάνατζερ του έμπειρου μεσοεπιθετικού Λουίς Μπελβεδέρε ανέφερε: «O Φακούντο θα επιθυμούσε να μείνει, από το σύλλογο μου είπαν ότι θέλουν να να τον κρατήσουν και μετά τον Ιούνιο».

Best of internet