Γράφουν ξανά για Άστον Βίλα και Μπερμπάτοφ

Γράφουν ξανά για Άστον Βίλα και Μπερμπάτοφ

Gazzetta team
Γράφουν ξανά για Άστον Βίλα και Μπερμπάτοφ

bet365

Βουλγαρική ιστοσελίδα ασχολείται με το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ και αναφέρει ότι δύο αγγλικές ομάδες, μια εκ των οποίο φέρεται πως είναι και πάλι η Άστον Βίλα όπως το περασμένο καλοκαίρι, τον έχουν στα υπόψιν τους.

Αναλυτικά όσα γράφει η ιστοσελίδα blitz.bg:

"O Mπερμπάτοφ ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο αγγλικού συλλόγου σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές. Η συζήτηση έγινε την παραμονή του Πάσχα και αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι Αγγλοι να κάνουν συγκεκριμένη προσφορά στον Βούλγαρο. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και σχεδόν σίγουρα θα κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ

Μια άλλη πηγή αναφέρει πως ο Μπερμπάτοφ τις παραμονές του Πάσχα είχε μια μεγάλη συζήτηση με τον Στίλιαν Πετρόφ (σ.σ. είχε λευχαιμία) ο οποίος σκοπεύει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ετσι του πρότεινε την επόμενη σεζόν να παίξουν μαζί στην Αστον Βίλα".

Το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν θα ανανεωθεί. Ο Μπερμπάτοφ ακόμη δεν έχει αποφασίσει 100% αν τελειώσει την καριέρα του ή θα παίξει".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα