Το πάρτι των οπαδών της Λέστερ στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Το πάρτι των οπαδών της Λέστερ στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ» (vid)

bet365

Η νίκη τίτλου μπορεί να μην ήρθε, αλλά ο τρόπος που η Λέστερ πήρε την ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε τους οπαδούς των «αλεπούδων» να στήσουν ... πάρτι στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ».

Το μοναδικό που κάνει ο κόσμος της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι τον τελευταίο καιρό, είναι απλά να μετράει αντίστροφα για τη... φιέστα!

Όλοι επιθυμούσαν το παιχνίδι με την Έβερτον, το προσεχές Σάββατο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των πρωτοπόρων, να είναι μια τεράστια γιορτή για την πόλη και την ομάδα.

Κάπως έτσι θα γίνει, αφού τυπικά η Λέστερ χρειάζεται ακόμα δύο βαθμούς, όμως, αν απόψε η Τότεναμ ηττηθεί από την Τσέλσι τότε οι «αλεπούδες» έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο.

Στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ», το απόγευμα της Κυριακής, στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι από τους οπαδούς της μεγαλύτερης έκπληξης από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, με την κερκίδα των φιλοξενούμενων να μένει ασφυκτικά γεμάτη και μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ματς, για να ηχήσει δυνατά το γνωστό πλέον σύνθημα «We gonna win the league...»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα