Διακριτικό... «άκυρο» σε Τότεναμ από Ουμτιτί

Gazzetta team
Διακριτικό... «άκυρο» σε Τότεναμ από Ουμτιτί

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε ψηλά στη λίστα του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου τον Σαμουέλ Ουμτιτί, ωστόσο με δηλώσεις του ο Γάλλος αμυντικός της Λυόν εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ισπανία.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει εκφραστεί στο παρελθόν με κολακευτικά σχόλια για τον αμυντικό της Λυόν, Σαμουέλ Ουμτιτί, τον οποίο και έχει ψηλά στις προτιμήσεις του ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της Τότεναμ,με δεδομένο και το αυξημένο μπάτζετ που θα έχει στη διάθεση του ο Aργεντινός μετά την εξασφάλιση της παρουσίας στους ομίλους του Champions League.

Παρ' όλα αυτά ο 22χρονος Γάλλος που μετρά 35 συμμετοχές και 1 γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με του «Λυονέ», σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως προτιμά να πάρει αγωνιστεί στην Ισπανία, «κλείνοντας» διακριτικά σε πρώτη φάση την πόρτα στα «Σπιρούνια».

«Με κολακεύουν τα σχόλια και το ενδιαφέρον του Ποκετίνο. Πρόκειται για έναν προπονητή που θαυμάζω, ενώ μου αρέσει πολύ και η ομάδα του. Ο βασικός μου στόχος είναι να τελειώσω δυναμικά τη σεζόν με τη Λυόν. Παρακολουθώ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, όμως νομίζω πως θα μου ταίριαζε περισσότερο η Ισπανία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα