Mαντσίνι: «Η εμφάνιση μας ήταν για... λύπηση»

Mαντσίνι: «Η εμφάνιση μας ήταν για... λύπηση»

Mαντσίνι: «Η εμφάνιση μας ήταν για... λύπηση»

bet365

Φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος από την εμφάνιση της Ίντερ στην ήττα με 2-0 στο Olimpico από τη Λάτσιο, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δε θέλησε να «κρυφτεί», τονίζοντας πως η εικόνα των «νερατζούρι» ήταν για... λύπηση.

Η Λάτσιο έβαλε... ταφόπλακα στις ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες που είχαν απομείνει στην Ίντερ για έξοδο στο Champions League και μετά το τελικό 2-0 στο Olimpicο ο τεχνικός των «νερατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, τα «έχωσε» στους παίκτες του, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου πως η εικόνα της ομάδας του ήταν για... λύπηση.

«Ήμασταν θλιβεροί. Η εμφάνιση μας ήταν για... λύπηση και μας άξιζε να χάσουμε. Στα πρώτα 20 λεπτά ειδικά η εικόνα μας ήταν απαίσια. Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, όμως, όπως συνήθως, δεν τις αξιοποιήσαμε. Μας έλειψε η ποιότητα και η συγκέντρωση . Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση. Μάλλον λείπει γενικά η ποιότητα από την ομάδα μας. Όποιος παρακολούθησε τη σημερινή αναμέτρηση, σίγουρα θα διαπίστωσε πως υπάρχουν πολλές πλευρές του παιχνιδιού μας που χρειάζονται βελτίωση. Θέλαμε να εξαντλήσουμε τις λίγες πιθανότητες να φτάσουμε τη Ρόμα στην 3η θέση και αντί γι' αυτό παρουσιάσαμε μια εντελώς λάθος νοοτροπία. Δίναμε την εντύπωση ότι παραταχθήκαμε για να παίξουμε κάποιο φιλικό», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο:

«Ορισμένοι από τους παίκτες μας πρέπει να καταλάβουν τι σημαίνει Ίντερ. Η χρονιά μας παρ' όλα αυτά δεν είναι απογοητευτική. Με το δυνατό μας ξεκίνημα δώσαμε ελπίδα στους φιλάθλους μας πως μπορεί να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, όμως η αλήθεια είναι πως έχουμε ολοφάνερες αδυναμίες. Σε τέτοιες αναμετρήσεις χρειάζεσαι την ποιότητα και εμείς σε αυτή τη φάση κάνουμε λάθη ακόμα και σε πολύ απλές πάσες. Θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά στα βασικά, όμως μιλάμε για μια νεανική ομάδα που χρειάζεται χρόνο. Θέλω να ελπίζω πως από τη νέα χρονιά θα αποφεύγουμε τα ανόητα λάθη στο παιχνίδι μας».

Από το ξέσπασμα του Μαντσίνι δε γλίτωσε φυσικά και ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Τζέισον Μουρίγιο, ο οποίος έκανε το πέναλτι στον Κειτά Μπαλντέ, αντικρίζοντας παράλληλα και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα: «Ο Μουρίγιο φέρθηκε σαν ανόητος στη φάση του πέναλτι. Ήταν ξεκάθαρο πως ο Κειτά θα έκοβε προς τα μέσα για να φέρει τη μπάλα στο δεξί του πόδι. Ήταν αφελής. Αυτό ήταν το 35ο παιχνίδι τους στη Serie Α, οπότε ελπίζω αυτό το λάθος να τον βοηθήσει να πάρει ένα καλό μάθημα ενόψει της νέας σεζόν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα