Ηρακλής: Αποφασίζουν για την νέα χρονιά

Ηρακλής: Αποφασίζουν για την νέα χρονιά

Ηρακλής: Αποφασίζουν για την νέα χρονιά

bet365

Ανεξάρτητα με το θέμα της αδειοδότησης, στον Ηρακλή, θα θέσουν σε εφαρμογή το πλάνο τους για την νέα χρονιά. Αναμένεται να έχουμε αρκετές αποχωρήσεις, κυρίως παίκτες που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Στον Ηρακλή είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν μπροστά ανεξάρτητα με το τί θα γίνει με την έφεση που κατέθεσαν για την αδειοδότηση. Στην ΠΑΕ μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφασίσθηκε να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο για την νέα χρονιά, έστω και με τους περιορισμούς που ενδεχομένως θα υπάρξουν με τη μη αδειοδότηση. Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα στο έμψυχο υλικό. Μπορεί ο Νίκος Παπαδόπουλος να χρησιμοποίησε 26-27 ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα όμως ελάχιστη μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Στην Μίκρα θα ξεκινήσουν πρώτα με τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Σ' αυτή την κατηγορία είναι οι Περόνε και Ρομάνο. Οι δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την νέα χρονιά, όπως και ο Λάζαρ που ήταν μονίμως τραυματίας. Με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, θα κληθούν οι παίκτες για συζητήσεις προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για τα οφειλόμενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα