Ναζλίδης: «Σωστές επιλογές για μια καλύτερη Βέροια!»

Ναζλίδης: «Σωστές επιλογές για μια καλύτερη Βέροια!»

Ναζλίδης: «Σωστές επιλογές για μια καλύτερη Βέροια!»

bet365

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε στο gazzetta.gr για τη φετινή πορεία της Βέροιας και τόνισε πως πρέπει να γίνουν οι σωστές επιλογές για να πετύχει το κάτι παραπάνω η «βασίλισσα του Βορρά», που είναι και ο στόχος. Ουδέν σχόλιο για Άρη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Βέροια πέτυχε για μία ακόμα χρονιά την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, όμως όχι και τον στόχο της. Αυτός ήταν το κάτι παραπάνω από το να παλεύει για τη σωτηρία, κάτι που τόνισε και ο Θωμάς Ναζλίδης μιλώντας στο gazzetta.gr. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ της «βασίλισσας του Βορρά» με 5 γκολ, όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για να τη φέρουν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Παράλληλα, η ομάδα της Ημαθίας είχε τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 19 τέρματα, καθώς και κακό απολογισμό εντός έδρας με 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ άλλες χρονιές την είχε για... όπλο! Ο Ναζλίδης, λοιπόν, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν πολύ καλός σχεδιασμός και οι σωστές επιλογές, ώστε να δημιουργηθεί το ρόστερ που θα φέρει τη Βέροια ψηλότερα από την 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Άρη, δε θέλησε να πει κάτι, τη στιγμή που στάθηκε στις απουσίες των Μπαλάφα και Βεργώνης, καθώς θεωρεί ότι ήταν άκρως σημαντικές και πως θα είχαμε διαφορετική εξέλιξη στην πορεία του συλλόγου, αν οι δύο προαναφερθέντες είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι η φετινή πορεία δεν ήταν θέμα προπονητή και πως το κλίμα ήταν καλό στα αποδυτήρια, τόσο με τον Γιώργο Γεωργιάδη, όσο και με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Θωμά 14η θέση για τη Βέροια. Ο Στόχος ήταν το κάτι παραπάνω, μπορούσε να το πετύχει;

Υπήρχε ένας σχεδιασμός το καλοκαίρι και στόχος ήταν το κάτι παραπάνω. Δεν ήταν η καλύτερη πορεία, δεν κάναμε καλή χρονιά. Βέβαια, πετύχαμε την παραμονή στην κατηγορία για μία ακόμη χρονιά, αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος μας.

Τι έλειπε από τη Βέροια και τερμάτισε τόσο χαμηλά;

Ήμασταν μία καινούρια ομάδα με καινούριους παίκτες και ουσιαστικά δεν καταφέραμε ποτέ να γίνουμε ομάδα. Δε βοήθησαν και τα αποτελέσματα, ενώ είχαμε και πάρα πολλούς τραυματισμούς, όπως του Μπαλάφα και του Βεργώνη, που ήταν πολύ σημαντική η απουσία τους. Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αν ήταν μαζί μας αυτοί οι δύο όλοι τη χρονιά.

Τι χρειάζεται για να κάνει μία αξιόλογη πορεία;

Πολύ καλό σχεδιασμό και σωστές επιλογές για να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα έχει στόχο το κάτι παραπάνω. Οι υπεύθυνοι κινούνται πολύ σοβαρά για να έχουμε μία καλύτερη Βέροια.

Βέβαια, πρόκειται για στατιστικά, αλλά έπαιξαν ρόλο το ότι είχατε τη δεύτερη χειρότερη επίθεση και κακή επίδοση εντός έδρας;

Σίγουρα, όταν υπάρχουν όλα αυτά τα στατιστικά και δεν είναι θετικά, υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να τα βελτιώσουμε για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Υπήρξε και η αλλαγή προπονητή. Τι άφησε ο Γεωργιάδης και τι έφερε ο Ελευθερόπουλος;

Είναι και οι δύο νέοι και φιλόδοξοι προπονητές. Ο καθένας έκανε τη δική του προσπάθεια για το καλό της ομάδας, ενώ δεν ήρθαν και τα αποτελέσματα. Δε θεωρώ ότι είναι θέμα προπονητή η πορεία της Βέροιας.

Λέγονταν πολλά για το κλίμα στα αποδυτήρια. Άλλαξε κάτι με την αλλαγή προπονητή;

Δεν υπάρχει θέμα με το κλίμα στα αποδυτήρια. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν τριβές μεταξύ ποδοσφαιριστών, αλλά έτσι είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το κλίμα ήταν καλό και με τους δύο προπονητές και ήμασταν μια χαρά μεταξύ μας όλα τα παιδιά.

Έκανες λόγο για βελτίωση. Αυτός είναι και ο στόχος για τη νέα σεζόν;

Πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα σε αρκετούς τομείς. Αν δεν υπάρξει βελτίωση, τότε δε θα αλλάξει τίποτα και τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια. Η Βέροια έχει όλα τα εχέγγυα για να κάνει μία καλή πορεία.

Ακολούθησε ερώτηση για το μέλλον του, αν και έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τη «βασίλισσα του Βορρά», αφού φέρεται να προτιμά τον Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, δε θέλησε να πει κάτι και απάντησε στην ερώτηση αν θεωρεί ότι ο Άρης θα καταφέρει να επανέλθει, όπως έπραξαν οι ΑΕΚ και Ηρακλής.

Όλες τις μεγάλες ομάδες τις χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, ο Άρης, η Λάρισα. Είναι όλες ομάδες που έχουν κόσμο και πρέπει να βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα καταφέρει και ο Άρης να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Τέλος, ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της Βέροιας.

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη φετινή συμπαράσταση που μας έδειξε, παρά την άσχημη πορεία και την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ανταμείψουμε τις προσδοκίες τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα