Το Euro μεταθέτει για... Σεπτέμβρη τις εκλογές της UEFA

Το Euro μεταθέτει για... Σεπτέμβρη τις εκλογές της UEFA

bet365

Σε περίπτωση που ο Μισέλ Πλατινί δεν δικαιωθεί από το CAS και δεν αρθεί η τιμωρία αποκλεισμού για έξι χρόνια, τότε η UEFA θα μείνει... ακέφαλη μέχρι τον Σεπτέμβρη!

Ο Πλατινί, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο CAS στην Ελβετία για να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και ν' ανατρέψει την ποινή που του έχει επιβάλει η Επιτροπή Ηθικής της FIFA, με τον Γάλλο αυτή τη στιγμή να θεωρείται αποκλεισμένος από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τα επόμενα έξι χρόνια.

Η πληρωμή από τον Σεπ Μπλάτερ, που βρέθηκε στον λογαριασμό του Πλατινί, δεν δικαιολογήθηκε ποτέ πειστικά και αυτό ήταν που οδήγησε στην επιβολή της βαριάς «καμπάνας».

Πάντως, αν δεν καταφέρει να δικαιωθεί ο τιμωρηθείς πρόεδρος της UEFA, τότε η Ομοσπονδία θα μείνει δίχως επικεφαλής τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο, αφού, για να κυρηχθούν εκλογές και να έχουν χρόνο οι υποψήφιοι να προετοιμάσουν την καμπάνια τους, χρειάζεται χρόνος και δεν θα υπάρχει κατά τη διάρκεια του Euro 2016...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα