Γιουβέντους – Κάρπι 2-0 (vids)

Γιουβέντους – Κάρπι 2-0 (vids)

bet365

Νίκη με σκορ 2-0 δίχως κούραση πήρε η Γιουβέντους στο παιχνίδι της 36ης αγωνιστικής της Serie A απέναντι στην Κάρπι. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας» πέτυχε ο Ερνάνες.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε προειδοποιήσει για τις προθέσεις της Κάρπι από τη στιγμή που εκείνη χρειαζόταν βαθμούς για την προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία και δικαιώθηκε, βλέποντας την αντίπαλο της ομάδας του να παίρνει τον έλεγχο του παιχνιδιού από το 20ο λεπτό.

Οι «μπιανκονέρι», χαλαροί έπειτα και από τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου από την περασμένη εβδομάδα, έπαιξαν όσο χρειάστηκε και βρήκαν το γκολ 42ο λεπτό με τον Ερνάντες.

Ο Βραζιλιάνος βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα της Γιουβέντους και άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα εκείνη τη στιγμή.

Στην επανάληψη, ο Μπουφόν ανησύχησε από ένα σουτ του Πορκάρι που πέρασε στην πλαινή πλευρά της εστίας του, με τον έμπειρο πορτιέρο να παρακολουθεί τη μπάλα αιφνιδιασμένος. Η Γιουβέντους σε γενικότερο πλαίσιο ήταν αρκετά άνετη και έφτασε στο τελικό 2-0 στο 80ο λεπτό με κεφαλιά του Σιμόνε Τζάτζα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα