Βενγκέρ: «Συγγνώμη που δεν κάνω χαρούμενο τον κόσμο... »

Βενγκέρ: «Συγγνώμη που δεν κάνω χαρούμενο τον κόσμο... »

Βενγκέρ: «Συγγνώμη που δεν κάνω χαρούμενο τον κόσμο... »

Απολογητική διάθεση και ανάληψη της ευθύνης από τον Αρσέν Βενγκέρ έπειτα από τον διχασμό που επικρατεί στις εξέδρες του «Έμιρεϊτς»!  

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, μετά τη δύσκολη νίκη με σκορ 1-0 επί της Νόριτς για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του κόσμου και κυρίως για όσους ζητούν την απόλυσή του, τονίζοντας πως και ο ίδιος έχει λυπηθεί πολύ που δεν έχει καταφέρει να κάνει τους οπαδούς του συλλόγου χαρούμενους...

«Είχαμε ενημερωθεί για τις αντιδράσεις του κόσμου και γνωρίζαμε τι μπορεί να μας επιφύλασσε η κατάσταση στις εξέδρες. Μακάρι να κάναμε συνεχώς χαρούμενους τους οπαδούς μας... Ζητώ συγγνώμη που δεν το έχω καταφέρει αυτό. Είμαι ενοχλημένος και δυσαρεστημένος που δεν έχω δώσει χαρά στον κόσμο μας.

Σέβομαι τον σύλλογο και έχω δώσει πολλά, αλλά θέλω ο κόσμος να είναι χαρούμενος... Πιστέψτε με κι εγώ αισθάνομαι απογοητευμένος που σε αυτή τη χρονιά, όπου είχαμε βάλει στόχο να κυνηγήσουμε τον τίτλο, δεν το πετύχαμε. Στόχος πλέον είναι να επανέλθουμε την επόμενη σεζόν και να ξαναβάλουμε τον ίδιο στόχο, τον τίτλο». 

Best of internet