Το δίλημμα του Ίβιτς για το Νο 1 του ΠΑΟΚ

Το δίλημμα του Ίβιτς για το Νο 1 του ΠΑΟΚ

Το δίλημμα του Ίβιτς για το Νο 1 του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ «ταλαιπωρήθηκε» φέτος στη θέση Νο 1. Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας και Βελλίδης υπερασπίστηκαν την εστία του. Και στα πλέι οφ, ποιος;

Σίγουρα όχι, ο Ρόμπιν Όλσεν. Αυτός βρήκε το… λιμάνι του στην Κοπεγχάγη, μακριά από το βουητό της Τούμπας. Ο Νίκος Μελίσσας πήρε κάποιες ευκαιρίες, όταν βγήκε νοκ άουτ ο Γλύκος, διάστημα στο οποίο ο Τούντορ δεν ήθελε καν να δει τον Όλσεν και εισηγήθηκε άρον άρον στον Άρνεσεν την απόκτηση ενός γκολκήπερ.

Ο Μάρκος Βελλίδης ήρθε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνίστηκε σε 14 σερί ματς, αλλά πλέον ο Παναγιώτης Γλύκος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο ματς με την Ντόρτμουντ και την υποτροπή σε μια προπόνηση του Φεβρουαρίου δείχνοντας έτοιμος στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Πλατανιά.

Κάπου εδώ μπαίνει το δίλημμα για τον Βλάνταν Ίβιτς. Με ποιον θα ξεκινήσει τα πλέι οφ; Με τον Γλύκο ή με τον Βελλίδη; Με τον Βελλίδη ή με τον Γλύκο;

Ο Σέρβος προπονητής δεν έχει αποφασίσει και το κυριότερο δεν έχει δείξει σε ποιον από τους δύο θα δώσει τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα