Πέπε: «Ντιέγκο Κόστα, ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω συναντήσει»

Πέπε: «Ντιέγκο Κόστα, ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω συναντήσει»

Πέπε: «Ντιέγκο Κόστα, ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω συναντήσει»

bet365

Τον Ντιέγκο Κόστα χαρακτήρισε ως τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στην καριέρα του ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε.

Παρότι βρίσκεται σε μόνιμη βάση αντίπαλος με την «φονική» τριπλέτα της Μπαρτσελόνα (Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ), ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους ζητώντας του να κατονομάσει το δυσκολότερο παίκτη που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, επέλεξε τον Ντιέγκο Κόστα, στηρίζοντας την απόφαση του στις «μονομαχίες» τους από το διάστημα που βρισκόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Χωρίς αμφιβολία ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω συναντήσει είναι ο Ντιέγκο Κόστα. Είναι ένας επιθετικός που του αρέσει να παλεύει και να κολλάει πάνω στους αμυντικούς. Δεν μου αρέσει να χάνω τις 50/50 μονομαχίες, με τον ίδιο τρόπο που και ένας επιθετικός δεν θέλει να χάνει ευκαιρίες. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κόστα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, ενώ σε ότι αφορά στα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα, πρόσθεσε:

«Είχα μεγάλη αδυναμία στον Φερνάντο Ιέρο, αλλά και στον Ρομπέρτο Κάρλος. Όμως, ως κεντρικός αμυντικός πάντα προτιμούσα τον Ιέρο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα