Γύρισαν την... πλάτη στις διαμαρτυρίες οι παίκτες της Τραμπζονπόρ!

Gazzetta team
Γύρισαν την... πλάτη στις διαμαρτυρίες οι παίκτες της Τραμπζονπόρ!

bet365

Η Τραμπζονσπόρ βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής μετά την επίθεση οπαδού της στον επόπτη γραμμής στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και οι παίκτες της αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τους... δικούς τους λόγους.

Η επίθεση που δέχτηκε ο επόπτης τελικής γραμμής στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας από οπαδό της Τραμπζονσπόρ στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, προκάλεσε την αντίδραση τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και των διαιτητών , οι οποίοι αποφάσισαν από κοινού σε όλους του αγώνες της 32ης αγωνιστικής να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πάντως αυτή η κίνηση δεν βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση και στους παίκτες της Τραμπζονσπόρ, οι οποίοι «σνόμπαραν» την όλη προσπάθεια στην εκτός έδρας αναμέτρηση του με την Εσκισεχίρσπορ, γυρνώντας την πλάτη τους στους διαιτητές και τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν πιθανότατα για την στοχοποίηση της ομάδας τους και των οπαδών τους μετά το περιστατικό.

 

Τελευταία Νέα