Ανατροπή... σωτηρίας για Γρανάδα (vid)

Gazzetta team
Ανατροπή... σωτηρίας για Γρανάδα (vid)

bet365

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 12', η Γρανάδα κατάφερε να πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2 της Λας Πάλμας στο Nuevo Los Cármenes, βγαίνοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Γρανάδα που κατάφερε να επιβληθεί εντός έδρας με 3-2 της Λας Πάλμας και να ανέβει βρεθεί στο +1 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και κατάφεραν να αποκτήσουν από πολύ νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη σε τέρματα του Τζόναθαν Βιέρα στο 3' και στο 12'.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα, μειώνοντας αρχικά σε 2-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό με δράστη τον Ροτσίνα, ενώ στο 22' ο Ελ Αραμπί έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία, όπου και έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Η... λύτρωση για τη Γρανάδα ήρθε τελικά στο 71', όταν ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα, κατάφερε να νικήσει την άμυνα της Λας Πάλμας στον αέρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ραούλ για να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή.

Έτσι, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 36 βαθμούς και στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού (Βαγιεκάνο και Χιχόν έχουν από 35), ενώ η Λας Πάλμας έμεινε στους 43 βαθμούς και την 9η θέση της βαθμολογίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα