Αγκαλιά με τα... «αστέρια» η Λυόν (vid)

Gazzetta team
Αγκαλιά με τα... «αστέρια» η Λυόν (vid)

bet365

Χάρη σε τέρματα των Γκεζάλ και Κορνέ η Λυόν πήρε πολύτιμο «διπλό» στην έδρα της Γκαζελέκ Αζαξιό και πλέον με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε στο Championat, βρίσκεται «αγκαλιά» με το Champions League.

Την 2η θέση του Championat μοιράζονται εκ νέου Λυόν και Μονακό, καθώς μετά τους Μονεγάσκους, που επιβλήθηκαν με 3-2 της Γκινγκάμπ, και οι «Λυονέ» πήραν του τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της Γκαζελέκ Αζαξιό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10' με τον Γκεζάλ, ενώ ο Κορνέ στο 40' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Λυόν, με την Αζαξιό να μειώνει με την έναρξη του δευτέρου μέρους, χάρη σε τέρμα του Πουζόλ στο 49', δίχως ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Έτσι με 2 αγωνιστικές να απομένουν ακόμα για την ολοκλήρωση του γαλλικού πρωταθλήματος Λυόν και Μονακό δίνουν τη δική του «μάχη» για την 2η θέση της βαθμολογίας και το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα