Δύο σερί χρονιές με Ουκρανούς αριστεροπόδαρους αμυντικούς!

Δύο σερί χρονιές με Ουκρανούς αριστεροπόδαρους αμυντικούς!

bet365

Οι παραδόσεις είναι για να... σπάνε στο ποδόσφαιρο όμως η σχέση του Πλατανιά με Ουκρανούς αριστεροπόδαρους αμυντικούς κρατάει δύο χρόνια τώρα. Από τον Νέπλιακ στον Σελίν!
O Γεβγκένι Νέπλιακ ήταν ήταν πέρυσι η πρώτη... δοκιμή Ουκρανού αριστεροπόδαρου αμυντικού στον Πλατανιά. Ο 23χρονος ακραίος μπακ με ύψος 1.84 μέτρα χρησιμοποιήθηκε και ως στόπερ και ως αριστερός μπακ ενώ οι... συστάσεις τον ήθελαν να μπορεί να αποδώσει και ως εσωτερικός μέσος αριστερά. Τα αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και η εν γένει αστάθειά του του επέτρεψαν να παίξει μόλις 8 παιχνίδια έχοντας και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.
Όλα αυτά πέρυσι. Φέτος την... σκυτάλη πήρε ο Γεβγκένι Σελίν. Στα 27 του με ύψος 1.90 μέτρα και προερχόμενος από δανεισμό από τη Ντιναμό Κιέβου. Ο Σελίν δεν είχε καμία σχέση με τον προκάτοχό του. Ως αριστερός στόπερ έπαιξε 30 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στο πιο μεγάλο διάστημα της σεζόν (σ.σ. είχε βέβαια και κάποιες κακές στιγμές αλλά δεν ήταν τόσες πολλές) και ήταν από τους αμυντικούς στους οποίους βασίστηκε πολύ ο Γιώργος Παράσχος. Το υψηλό του συμβόλαιο ήταν απαγορευτικό για παραμονή και έτσι αφού είχε πάρει το... χρίσμα της επιστροφής στην Εθνική της χώρας του, γύρισε στο Κίεβο.
Ήδη ο Πλατανιάς ψάχνεται για να συνεχίσει αυτήν την ιδιαίτερη μεταγραφική παράδοση που έχει δημιουργήσει. Έχοντας ανοίξει έναν καλό δίαυλο με την αγορά της Ουκρανίας ήδη δοκίμασε μέσα σε λίγες ημέρες δύο Ουκρανούς αμυντικούς. Τον Πάνκοφ και τον Πριντέτα. Δεν ικανοποίησε κανένας τους αλλά θα συνεχίσει την προσπάθεια για τον... εκλεκτό. Όλα δείχνουν μάλιστα πως ο στόχος είναι να βρεθεί για άλλη μία χρονιά ένας Ουκρανός αριστεροπόδαρος αμυντικός που είναι όσο καλός ήταν ο Σελίν ή έστω κοντά στο επίπεδό του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα