Νέα σενάρια για Καρίγιο και Ολυμπιακό

Νέα σενάρια για Καρίγιο και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Νέα σενάρια για Καρίγιο και Ολυμπιακό

bet365

Το όνομα του Γκουίδο Καρίγιο κάνει το... come back του στην μεταγραφική επικαιρότητα της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο 24χρονος Αργεντίνος φορ που όμως έχει και ιταλικό διαβατήριο αποτελεί και φέτος μία... τσουχτερή από οικονομικής πλευράς περίπτωση. Παρόλα αυτά από την Γαλλία προκύπτουν σενάρια περί πρόθεσης της Μονακό να δώσει το καλοκαίρι τον Γκουίδο Καρίγιο είτε με αγορά είτε με δανεισμό (σ.σ. η εκδοχή του δανεισμού φαίνεται να είναι η επικρατέστερη αυτήν την στιγμή) και παράλληλα πρόθεση του Ολυμπιακού να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του.

Πάντως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει ρίξει στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό πάνω από 10 ονόματα Αργεντίνων παικτών για κάθε θέση. Ο Καρίγιο από την πλευρά του είχε φέτος 5 γκολ και 3 ασίστ σε 38 ματς. Ακόμα και ο δανεισμός του βέβαια δεν θα είναι... φτηνός για καμία ομάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα