Μελισσανίδης: «Τελειώνει σύντομα το καθεστώς της ΕΠΟ»

Μελισσανίδης: «Τελειώνει σύντομα το καθεστώς της ΕΠΟ»

Gazzetta team
Μελισσανίδης: «Τελειώνει σύντομα το καθεστώς της ΕΠΟ»

bet365

Με δήλωση του ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι σύντομα η κατάσταση θα είναι καλύτερη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και αναφέρθηκε στο χώρο του ποδοσφαίρου και στην αλλαγή που θα έρθει γρήγορα.

«Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι αλλά και οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Έχει ανάγκη το άθλημα την κάθαρση και πιστεύω ότι με τις σωστές κινήσεις που γίνονται αυτό θα έρθει σύντομα. Η σημερινή κατάσταση στην ΕΠΟ θα τελειώσει. Η Πολιτεία κάνει τα σωστά βήματα και θέλω να πιστεύω ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση και θα ολοκληρωθούν σύντομα. Αυτό δεν το θέλουμε μόνο εμείς, το θέλουν όλοι.

Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, το ήθελε πάντα και θα κάνουμε τα πάντα για την ισονομία. Ο υπουργός και όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε. Εκτιμώ ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν όσον αφορά την ΕΠΟ, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι και θα το καταλάβουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα