Ερυθρόλευκη προεργασία για προετοιμασία

Ερυθρόλευκη προεργασία για προετοιμασία

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη προεργασία για προετοιμασία

bet365

Στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Πιθανότητα η προετοιμασία να μην γίνει στο Ζέεφελντ αλλά σε κοντινό μέρος.

Η φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού θα αρχίσει στις 20 Ιουνίου βάσει του προγραμματισμού καθώς τον Ιούλιο υπάρχουν ευρωπαϊκά ματς. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό πάει για τις 22 - 24 του μήνα. Η πρώτη επιλογή και φέτος είναι το Ζέεφελντ ωστόσο υπάρχει ένα ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να προετοιμαστούν σε άλλο αυστριακό χωριό, που θα είναι όμως κοντά στο Ζέεφελντ. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο προσεχές διάστημα.

Ο Μάρκο Σίλβα από μέρους του έχει ζητήσει πολλά φιλικά για το διάστημα της προετοιμασίας. Αναφορικά με το Έρμελο της Ολλανδίας που αφορά στο 2ο σκέλος της προετοιμασίας φαίνεται πως απόρριπτεται ως επιλογή. Οπότε η αμέσως επόμενη λύση είναι η Γερμανία. Ως επιλογές υπάρχουν και οι Ελβετία και Ιταλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα