Λούκας Πέρεθ: Η Ντέπορ, η ρήτρα και ο ΠΑΟΚ…

Gazzetta team
Λούκας Πέρεθ: Η Ντέπορ, η ρήτρα και ο ΠΑΟΚ…

bet365

Ο Λούκας Πέρεθ παραμένει το πιο «καυτό» όνομα στην ποδοσφαιρική Γαλικία. Ο Ισπανός μίλησε στο «Radio Marca» για το μέλλον του στη Ντέπορ και θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ...

«Ξέρω ότι έχω τρία χρόνια συμβόλαιο ακόμα. Ο καθένας θέλει να βελτιωθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσω την Ντεπορτίβο για να βελτιωθώ. Πρέπει να συζητήσω με την Ντεπορτίβο, αν έρθουν προσφορές πρέπει να αποφασίσουμε από κοινού με τον σύλλογο. Αλλά είναι λογικό να σκεφτώ το μέλλον μου, αν οι ομάδες είναι μεγάλοι σύλλογοι που μπορούν να διεκδικήσουν τίτλους και να παίξουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όλοι θα πρέπει να το σκεφτούμε. Όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ είχα ανώτερες οικονομικές προσφορές, αλλά αποφάσισα να συνεχίσω στην Ντεπορτίβο», υποστήριξε ο 27χρονος επιθετικός.

Στη Γαλικία ο Λούκας αισθάνεται όμορφα, «είμαι πολύ χαρούμενος στο σπίτι μου, με την οικογένειά μου και τους φίλους μου» είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική ανάσα της αγαπημένης του «Ντέπορ» σε περίπτωση πώλησης του. «Η Ντεπορτίβο έχει ένα πολύ μεγάλο χρέος. Αν αύριο κάποιος πληρώσει τη ρήτρα εξαγοράς μου, νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι στην Κορούνια θα… ανασάνουν».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα