«Αν ζοριστεί, μπορεί να χάσει το Euro ο Κριστιάνο»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Αν ζοριστεί, μπορεί να χάσει το Euro ο Κριστιάνο»!

bet365

Σοβαρότατη προειδοποίηση από τον Νούνο Κάμπος, τον γιατρό που είχε βοηθήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουντιάλ του 2014! «Χρειάζεται 20 μέρες, αλλιώς ρισκάρει με το Euro...» είπε!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, έχασε τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι, είναι απών από την αποστολή για το ματς πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό της προσεχούς Τετάρτης με τους «πολίτες», ώστε να βοηθήσει τη «βασίλισσα» να φτάσει στον τελικό του Μιλάνου.

Από το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ ίσως και να τον ζορίζουν, ο Ζινεντίν Ζιντάν τον περιμένει πως και πως, όμως, ο Νούνο Κάμπος, γιατρός που ασχολήθηκε με τον Κριστιάνο και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2014, προειδοποίησε...

«Κανονικά χρειάζεται 18 με 21 μέρες! Πρώτα 12 με 14 μέρες ανάρρωσης κι έπειτα 5 με 7 ημέρες για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Θα έπρεπε φυσιολογικά να λείψει και από τη ρεβάνς με τη Σίτι, αλλά και από το ματς με τη Βαλένθια, στις 8 Μαΐου. Κατ' εμέ, αν ζοριστεί, πλέον βάσει σε κίνδυνο ακόμα και τη συμμετοχή του στο Euro 2016»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα