«Το στόρι της Λέστερ, καλύτερο από ταινίες... επιστημονικής φαντασίας»!

«Το στόρι της Λέστερ, καλύτερο από ταινίες... επιστημονικής φαντασίας»!

Η δύναμη που μπορεί να επιδείξει ένας άνθρωπος στην πραγματική ζωή, είναι χίλιες φορές καλύτερο από ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όπως υποστήριξε με αφορμή το έπος της Λέστερ, ο Χολιγουντιανός σεναριογράφος, Άντριαν Μπούτσαρτ.  

«Το στόρι της Λέστερ, καλύτερο από ταινίες... επιστημονικής φαντασίας»!

Αν και αρχικά η ιδέα του ήταν να επικεντρωθεί γύρω από την τρομερή ιστορία του Τζέιμι Βάρντι που έχει σκοράρει 22 φορές για τις «αλεπούδες» και τις έβαλε από νωρίς σε τροχιά πρωταθλητισμού, ο τρόπος που έχει συνεχίσει η Λέστερ και φυσικά καλύπτει και το κενό του Άγγλου που είναι τιμωρημένος, επιδεικνύοντας συσπείρωση, έχουν ... ανοίξει τους ορίζοντες του Μπούτσαρντ.

«Είναι μια περίτρανη απόδειξη πως η αληθινή ζωή και όσα μπορούν να συμβούν στην πραγματικότητα, ξεπερνούν κάθε σενάριο φαντασίας. Είχαμε ενθουσιαστεί με την ιστορία του Βάρντι που είχε ξεκινήσει δουλεύοντας παράλληλα σε εργοστάσιο πριν λίγα χρόνια, φτάνοντας να έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα, όμως, δεν μπορούσαμε με τίποτα να προβλέψουμε όλα όσα έχουν συμβεί.

Αν και ο κεντρικός χαρακτήρας θα παραμείνει ο Βάρντι, ο τρόπος με τον οποίο οι συμπαίκτες του ενώθηκαν και κάλυψαν το κενό του στο παιχνίδι με τη Σουόνσι, αλλά θα το κάνουν και με τη Γιουνάιτεντ, μας κάνει να τους ... χωρέσουμε στο κάδρο. Ευτυχώς, η Λέστερ είναι ομάδα την οποία όλοι συμπαθούν και όλοι θέλουν πραγματικά να πάρει το πρωτάθλημα φέτος, οπότε αναμένουμε την απήχηση του κόσμου» είπε ο σεναριογράφος των δύο πρώτων ταινιών «Goal». 

Best of internet