«Πρόταση του Παναθηναϊκού για Μάουρι» (vid)

«Πρόταση του Παναθηναϊκού για Μάουρι» (vid)

Νίκος Ρόλλας
«Πρόταση του Παναθηναϊκού για Μάουρι» (vid)

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός επανέρχεται για την περίπτωση του Χοσέ Μάουρι στην Μίλαν...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα σενάρια από την ιταλική αγορά για τον Παναθηναϊκό. Το τελευταίο έχει ως πρωταγωνιστή τον Χοσέ Μάουρι, το όνομα του οποίου δεν παίζει τώρα για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τους δημοσίευμα του Calciomercato, ο 20χρονος μέσος βρισκόταν στην λίστα των «πράσινων» και τον Ιανουάριο, όταν και είχαν συμφωνήσει με την Μίλαν για τον δανεισμό του. Ωστόσο την τελευταία στιγμή ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αποφάσισε να τον κρατήσει στην ομάδα, παρά το γεγονός οτι μέχρι τότε δεν του είχε δώσει χρόνο συμμετοχής.

Πλέον όμως, ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ιταλίας άσος, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, όπως είναι η Κιέβο, η Αταλάντα και η Σασουόλο, όμως αν πιστέψουμε τον ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site στο παιχνίδι θα μπει και ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά αναφέρει πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του το καλοκαίρι...

To νούμερο 4 των «ροσονέρι» ξεκίνησε την καριέρα του στην Πάρμα, αποτελώντας βασικό στέλεχό της την σεζόν 2014-15, έχοντας 33 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ, πριν μετακόμισε στην Μίλαν, όπου φέτος έχει παίξει μόλις σε 7 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα